Kennismaken met de jeugdalpha op donderdag 29 juni .

[Hoogeveen ] Kennismaken met de interkerkelijke jeugdalpha. Dat kan!

Dit jaar gaat ons twaalfde seizoen van start. Wij willen jongeren van harte uitnodigen om kennis te maken met het Christelijk geloof door deze laagdrempelige cursus.

Donderdag 29 juni zullen wij een introductieavond houden, waar je oud cursisten en leiding van de  jeugdalpha kunt ontmoeten . Op deze avond wordt het een en ander uitgelegd over de komende cursus welke start op 14 september. Deze avond zal zijn aan de stephensonstraat 55 a en begint om 20.00 uur . Je bent van harte welkom.

De JeugdAlpha is een cursus, voor jongeren van 15-23 jaar, waar je vragen kunt stellen over het leven en geloof. Het is zeker iets voor jou, wanneer je meer over het Christelijk geloof wilt weten, graag meer duidelijkheid wilt krijgen in je geloof,  de ‘basics’ van je geloof op wilt frissen en/of het leuk vindt om een tijdje met anderen op te trekken.

Je hoeft geen lid te zijn van een kerk of al een heleboel te weten over God en geloven.

In 10 avonden en een weekend ga je met een groep jongeren op zoek naar de betekenis van het Christelijk geloof. We beginnen de avond door samen te eten .Daarna gaan we aan de slag met een onderwerp.

We starten weer op donderdag 14 september 2017. Je bent dan om 18.30 uur van harte welkom om mee te eten, sfeer te proeven  en vrijblijvend de 1e les te komen kijken om te kijken of dit wat voor je is. Locatie : Stephensonstraat 55 A (achter SW totaalonderhoud). Geef je wel even op i.v.m. het  eten. Het Christelijk geloof …..saai, onwaar & achterhaald??

Kom er achter bij de interkerkelijke  JeugdAlpha !

Dus kijk op onze website voor meer info en aanmelden  www.jeugdalphahgv.nl