Alpha jeugd  

JeugdAlpha: de Alpha cursus voor jongeren van 15-23 jaar

 

Het is vakantietijd, lekker rustig, niet zoveel aan je hoofd. Maar ook: tijd om na te denken over andere dingen. Waarom ben ik hier eigenlijk? Geloof ik wel wat ik altijd heb geleerd over God? Wat betekent dat voor mij? En: hoe kan ik het hier met anderen over hebben?

 

Je bent niet de enige! Bij de JeugdAlpha hebben we al een heleboel jonge mensen in gesprek zien gaan over dit soort vragen. Vaak jongeren die met het christelijk geloof zijn opgevoed, soms ook mensen die er nog weinig van wisten maar gewoon op zoek wilden. Hoe je ook komt, er valt zo veel te ontdekken samen. En goed nieuws: in september beginnen we weer met een nieuwe cursus!

 

Ga jij de uitdaging aan? Denk er eens over na deze zomer! Donderdagavond 13 september is er een introductieavond, waar je kunt komen en kijken of het wat voor je is. Tip: kom samen met een vriend(in), dan ken je al iemand én kun je altijd samen doorpraten. We hopen z.s.m. de locatie (in Hoogeveen) definitief te hebben, die vind je dan samen met alle andere info op www.jeugdalphahgv.nl

 

Je bent welkom!