Onder de Regenboog

Kinderwerk ‘Onder de Regenboog’ organiseert het kinderwerk in de GKV ‘de opgang’ in Hoogeveen.

Het kinderwerk is verdeeld over vijf leeftijdsgroepen. De Blauwe Bengels (leeftijd 0-4), de Groene Gabbers (leeftijd groep 1/2), de Gele Gangmakers (leeftijd groep 3/4), de Oranje Kanjers (leeftijd groep 5/6) en de Rode Rockets (leeftijd groep 7/8).

De Blauwe Bengels komen elke zondagmorgen bij elkaar, de Groene Gabbers één keer in de twee weken op zondagmorgen en de andere twee groepen op zondagmiddag. De frequentie hiervan hangt af van de leeftijdsgroep.Op de beamer wordt elke zondag vermeld welke groep aan de beurt is. Ook staat daarop waar de club is (nl. in een kerkzaal of in de school achter de kerk). U kunt ook de contactpersoon mailen als u hier vragen over heeft.

Uw kinderen zijn van harte welkom!

Hebt u vragen dan kunt u contact opnemen met Alice de Vries

Hieronder volgt het stappenplan van het kinderwerk:

stapnplan2